Voor opdrachtgevers

Op zoek naar een ambitieus detacheringsbureau voor high professionals in het bank- en verzekeringswezen?
Bij PB detachering bent u aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de VvDN.

Waar onze high professionals aan voldoen?

De professional die tijdelijk bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, past bij het bedrijf, de functie en de opdracht.
Hij of zij heeft kennis van zaken, weet wat er speelt en kan taakoverstijgend werken. Al naar gelang de aard van de functie is er ruime ervaring in vergelijkbare functies en beschikt over de juiste competenties voor de nieuwe eisen voor de komende jaren.

Veelzijdig

Onze professionals verstaan het vakgebied tot in de finesses en zijn daarbij ook nog eens plezierig in de omgang en sociaal betrokken. Door hun brede kennis, gevoel voor verhoudingen en oog voor menselijke aspecten zijn ze in staat snel tot de kern door te dringen en de doelen te realiseren.

Koffietijd?

Bij PB detachering maken we altijd tijd voor een kop koffie, of water of thee natuurlijk 🙂 Wat we bedoelen te zeggen, TIJD VOOR JOU. Om je te leren kennen; wat zijn je drijfveren? Waar word jij blij van? Pas als we je goed kennen, kunnen we ook de perfecte match maken voor je. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. We willen je binden, boeien en behouden, dat is onze belofte aan jou. Hoe? Door ervoor te zorgen dat jij altijd jezelf kunt zijn, 24/7, 365. Een goede work/life balance hoort daarbij!

PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl
Chat met PB!
PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl