Trainingen

Naast altijd jezelf zijn, kun je je bij PB detachering ook altijd blijven ontwikkelen. Dat vinden we super belangrijk! Daarom bieden we jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te vergroten door het volgen van onze trainingen. Zo komen we samen tot betere prestaties. Win-win!

Onze aanpak

Wij geloven dat werken en leren hand in hand gaan. In onze trainingen besteden we tijdens het leerproces uitgebreid aandacht aan vakkennis, sociale vaardigheden en praktijksituaties.

Deze drie aandachtspunten komen in een training afwisselend aan bod, zodat jij de stof zo goed mogelijk eigen kunt maken. Deze aanpak leidt tot een hoog rendement van de gevolgde opleidingen.

Onze aanpak

Het ontwikkelen van mensen, groepen en organisaties is een gestructureerd proces. Wij leggen de beoogde (tussen)resultaten vooraf vast in meetbare doelstellingen:

  • (te ontwikkelen) producten
  • (te veranderen) processen
  • (te bereiken) kennis en vaardigheden

In de trainingen werkt PB detachering met op de praktijk toegesneden en uitgewerkte casussen. Ook kun je als deelnemer voorbeelden uit de eigen praktijk aandragen. In huiswerkopdrachten tussen de afzonderlijke trainingsblokken, ga je aan de slag met casussen uit de praktijk.

De deelnemers houden de resultaten en de voortgang bij in een persoonlijk opleidingsdossier. Zo krijgen we samen goed inzicht in jouw verbeteringen en vooruitgang!

Koffietijd?

Bij PB detachering maken we altijd tijd voor een kop koffie, of water of thee natuurlijk 🙂 Wat we bedoelen te zeggen, TIJD VOOR JOU. Om je te leren kennen; wat zijn je drijfveren? Waar word jij blij van? Pas als we je goed kennen, kunnen we ook de perfecte match maken voor je. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. We willen je binden, boeien en behouden, dat is onze belofte aan jou. Hoe? Door ervoor te zorgen dat jij altijd jezelf kunt zijn, 24/7, 365. Een goede work/life balance hoort daarbij!

PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl
Chat met PB!
PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl