PB Public

Team PB detachering zorgt graag voor die perfecte match van organisatie en gedetacheerde medewerker. Door jarenlange ervaring zijn we in staat om snel de juiste financiële professionals te selecteren. Want we vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers kunnen beschikken over vakkundige, flexibele en bevlogen medewerkers.

Bij PB detachering willen we niet de grootste, maar wel de beste zijn. Hoe? Met betrokken en loyale partners en medewerkers. En door te investeren in langdurige, kwalitatieve relaties. Samen hard werken met én voor elkaar

Over PB Detachering

PB is er voor jou

Wij bieden de perfecte oplossing voor uw vraagstukken via kwalitatief hoogwaardige professionals. Die een juiste match zijn met het bedrijf, de functie en de opdracht. Dat is onze belofte!

Onze deskundigen zijn financiële professionals met jarenlange ervaring in het vakgebied. Altijd enthousiast en geïnteresseerd in jouw bedrijf of vraagstuk. Met brede kennis, gevoel voor verhoudingen en oog voor menselijke aspecten, dringen we snel tot de kern door en realiseren we samen jouw doelen.

Koffietijd?

Bij PB detachering maken we altijd tijd voor een kop koffie, of water of thee natuurlijk 🙂 Wat we bedoelen te zeggen, TIJD VOOR JOU. Om je te leren kennen; wat zijn je drijfveren? Waar word jij blij van? Pas als we je goed kennen, kunnen we ook de perfecte match maken voor je. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. We willen je binden, boeien en behouden, dat is onze belofte aan jou. Hoe? Door ervoor te zorgen dat jij altijd jezelf kunt zijn, 24/7, 365. Een goede work/life balance hoort daarbij!

PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl
Chat met PB!
PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl