Over ons

Soms is een extra paar handen voor een kortere of langere tijd bijzonder welkom. Iemand met ervaring in de financiële sector. Een duizendpoot, iemand die ondersteunt, organiseert of leidt. Kortom, een financiële uitblinker met wie het fijn samenwerken is en die goed past bij het team.

Team PB detachering zorgt graag voor die perfecte match van organisatie en gedetacheerde medewerker. Door jarenlange ervaring zijn we in staat om snel de juiste financiële professionals te selecteren. Want we vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers kunnen beschikken over vakkundige, flexibele en bevlogen medewerkers.

Bij PB detachering willen we niet de grootste, maar wel de beste zijn. Hoe? Met betrokken en loyale partners en medewerkers. En door te investeren in langdurige, kwalitatieve relaties. Samen hard werken met én voor elkaar.

Over PB Detachering

We doen het samen

Dit is hoe onze medewerkers PB detachering als werkgever en organisatie ervaren. Met een gemiddelde waardering van een 8,9 uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek, zijn we goed op weg om de beste speler in de markt te zijn. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk, waarbij ieder mens telt. Dat vinden we bij PB detachering belangrijk en zo maken we samen onze organisatie succesvol!

8,9

“Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!”

Pb detachering is er voor jou

Wij bieden de perfecte oplossing voor uw vraagstukken via kwalitatief hoogwaardige professionals. Die een juiste match zijn met het bedrijf, de functie en de opdracht. Dat is onze belofte!

Onze deskundigen zijn financiële professionals met jarenlange ervaring in het vakgebied. Altijd enthousiast en geïnteresseerd in jouw bedrijf of vraagstuk. Met brede kennis, gevoel voor verhoudingen en oog voor menselijke aspecten, dringen we snel tot de kern door en realiseren we samen jouw doelen.

Maak kennis met team pb detachering!

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. En natuurlijk zijn we altijd onszelf. Tijdens het werk, maar ook daarbuiten. Kom jij ook eens vrijblijvend kennismaken?

Frank van Eck

Frank van Eck

Directeur

0572-745020

Corina Nolsen

Corina Nolsen

Office Manager Service & Support

0572-745020

Patrick Voerman

Patrick Voerman

Business & Talent Manager

06 82 20 58 94

Christel Vos

Christel Vos

Young Talent Manager & Recruiter

06 18 73 06 76

Koffietijd?

Bij PB detachering maken we altijd tijd voor een kop koffie, of water of thee natuurlijk 🙂 Wat we bedoelen te zeggen, TIJD VOOR JOU. Om je te leren kennen; wat zijn je drijfveren? Waar word jij blij van? Pas als we je goed kennen, kunnen we ook de perfecte match maken voor je. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. We willen je binden, boeien en behouden, dat is onze belofte aan jou. Hoe? Door ervoor te zorgen dat jij altijd jezelf kunt zijn, 24/7, 365. Een goede work/life balance hoort daarbij!

PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl
Chat met PB!
PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl