Geslaagd feest PB Detachering!

Geplaatst op: 06 oktober 2022


Al ruim 10 jaar matchen we met veel plezier financiële professionals met onze opdrachtgevers. Dat mag best eens gevierd worden want zonder onze gedetacheerde collega’s zijn we natuurlijk helemaal nergens! Een gezellig samenzijn met onze (oud) collega’s en de zon werkte volop mee. Wat was het fijn om elkaar weer eens heerlijk in het echt te treffen en bij te kletsen, soms over het werk maar vooral eigenlijk over hoe het met iedereen gaat. Want daar zijn we sterk in bij PB detachering. Omzien naar elkaar want wat je aandacht geeft groeit. Wij begrijpen dat werk en privé onzichtbaar in elkaar over gaan en dat werkgeluk betekent dat je in balans bent en doet wat je leuk vindt, zowel tijdens als na kantoortijd. Want als je doet wat je leuk vindt, ben je er ook vaak goed in!

Wist je dat je laten detacheren ook een perfecte manier is om voldoende vrijheid te houden met toch baanzekerheid, goede verdiensten en heel veel voldoening. Ook zin in een zo’n prettige loopbaan bij PB detachering? Ben je studerend, net afgestudeerd, stage of werkzoekend of duaal student in de richting Management, Economie, Financiën of Recht en op zoek naar voldoende uitdaging, vrijheid, persoonlijk en vakinhoudelijk doorontwikkeling maar ook tijd en energie voor je privé leven? Neem dan snel contact met ons op en kijk of we een match hebben.

Misschien sta jij dan over een tijdje op een van onze volgende feestjes, want wij houden van feestjes bij PB detachering! Na inspanning volgt ontspanning en de boog kan niet altijd gespannen staan.  

Deel dit artikel

PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl
Chat met PB!
PB Detachering
PB Detachering b.v.
Stationsstraat 39A
8102 EB  Raalte
0572-745020
info@nullpbdetachering.nl